ISPARTA / KEÇİBORLU - Şehit Durmuş Öcal Anadolu Lisesi

Nis

Okulumuzun bahçesinde bulunan basket ve voleybol sahasının çizimleri yenilendi. Bu çalışmamızda çizimleri gerçekleştiren İl Özel İdaresi ve çalışanlarına teşekkür ederiz.

Mrt

Atık malzemelerle çiçek dikme etkinliği düzenledik. Etkinliğimizi düzenleyen katkı sunan Faika Kınalı ÖNCÜ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Down Sendromu Farkındalık günü etkinliğimiz.

Mrt

Orman haftası etkinlileri kapsamında okulumuzda ağaç dikme etkinliği yapıldı. Etkinlik düzenleme çalışmalarında katkı sağlayan öğretmenimiz Faika Kınalı ÖNCÜ ve Songül AKTAŞ öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

İstiklal Marşını Güzel Okuma Yarışmasına Katılan öğrencilerimize ödüllerini öğretmenleri verdi.

Mrt

İlçe kütüphanesinin düzenlediği kütüphaneler haftası etkğinliklerine öğrencilerimizle katılım sağladık.  Etkinliği düenleyen İlçe Kütüphanesi Müdürü Feyzi ALTINALAN'a  ve  kütüphane çalışanlarına teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz 12/B sınıfı öğrencilerinden Asya ARISOY,  Ordu ilinde yapılan Bilek Güreşi Türkiye yarışmlarında 7. oldu. Öğrencimizi başarılarından dolayı tebrik ediyoruz.

Mrt

Okulumuz öğrencileri arasından düzenlenen futbol turnuvasının birincisi 10. sınıflar olmustur. Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Şbt

Sürdürülebilir enerji kapsamında yaptığımız organik bahçemiz hazırlanıyor. Bahçemize emeği geçen öğretmenimiz Faika Kınalı ÖNCÜ'ye ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzda 6 Şubat Pazarcık Depremi Anma Tatbikatı yapıldı.

Ara

Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen Safahat okumalarına yönelik afiş hazırlama yarışmasında 12/A sınıfı öğrencilerimizden Hatice ESKİCİ ilçemizde birinci olmuştur. Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Ara

"Dilimizin Zenginlikleri Projesi" kapsamında düzenlenen "Sözlük Tasarımı" yarışmasında okulumuzu temsil eden 10/A sınıfı öğrencilerimizden Kamile Melek ÖZKAN'ın hazırlamış olduğu bilim, sanat, coğrafya sözlüğü çalışması.